THD Ordu Şube Hemşirelik Haftası Kutlama Programı

14 Haziran, 2019

12 – 18 Mayıs 2019 Hemşirelik Haftası etkinlikleri Ordu ilinde

Program dahilinde gerçekleştirildi.

Etkinliğin ilk gününü 12 Mayıs Pazar 2019 Saat:10:30 da Atatürk Anıtına çelenk sunumunu meslektaşlarımız , ilimiz hastanelerinin hemşirelik hizmetleri müdürleri veOrdu üniversitesinin hemşirelik bölümü öğretim görevlilerinin katılımı ile gerçekleştirdik. Çelenk sunumunun ardından Ordu THD Şube Başkanı Azize Nuran KAHRAMAN tarafından basın açıklaması okundu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi günü etkinliklerimizi Ordu Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirdik.

Ordu il merkezinde çalışan meslektaşlarımız, sağlık bilimleri fakültesi dekanımız, hastane başhekimleri ve ilimizin sağlık müdürlüğü yöneticileri katıldılar. “HERKES İÇİN SAĞLIK-HEMŞİRELİK, KÜRESEL SAĞLIK VE EVRENSEL SAĞLIK GÜVENCESİ” Şule TEPE MEDİN (Ordu DH Eğitim Hemşiresi) “HEMŞİRELİĞE YASAL ÇERÇEVEDEN BAKIŞ” Av. Ozan Deniz CANBULAT (THD Genel Merkez Hukuk Bürosu) sunumlarını gerçekleştirdi.

Sunumun ardından katılımcılara teşekkür belgeleri ve çiçekleri verildi.

4 Mayıs Salı Fatsa Devlet Hastanesi konferans salonunda “HERKES İÇİN SAĞLIK-HEMŞİRELİK, KÜRESEL SAĞLIK VE EVRENSEL SAĞLIK GÜVENCESİ” Şule TEPE MEDİN (Ordu DH Eğitim Hemşiresi) “HEMŞİRELİĞE YASAL ÇERÇEVEDEN BAKIŞ” Av. Ozan Deniz CANBULAT (THD Genel Merkez Hukuk Bürosu) sunumlarını gerçekleştirdi. Fatsa Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Fatsa Devlet hastanesinden ve çevre ilçelerden meslektaşlarımız katıldı.