Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu 10. Dönem Faaliyetleri

TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU

10. DÖNEM FAALİYETLERİ

BAĞIMLILIK: Özgürlüğünü Elinden Almasın

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Ankara Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HAYATA BAĞIMSIZ BAK!

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa FNHF Hemşirelik Fakültesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

BÖBREK HASTALIĞI VE YAŞAM KALİTESİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Çankırı Karatekin Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

PALYATİF BAKIM HEMŞİRELİĞİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Fırat Üniversitesi & İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi & Atatürk Üniversitesi & Yeditepe Üniversitesi Temsilcilikleri tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ ‘’+1DEN DAHA FAZLASIYIZ’’

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Yüksek İhtisas Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

KONSÜLTASYON LİYEZON PSİKİYATRİSİ HEMŞİRELİĞİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HEMŞİRELİKTE GÜÇ VE GÜÇLENDİRME

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Bursa Uludağ Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HEMŞİRELİKTE İNOVASYON

PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ SEMİNERİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Dicle Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

PANDEMİ SÜRECİNDE ONLİNE HEMŞİRELİK EĞİTİMİ ALMAK

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Harran Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HEMŞİRELERİN HUKUKİ SORUMLULUĞU

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Ordu Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

ADLİ HEMŞİRELİK

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Hemşirelik Fakültesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

ULUSLARARASI HEMŞİRELER GÜNÜNÜN 56. YILINDA ÜLKEMİZDE HEMŞİRELİK

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Hacettepe Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

PSİKOSOSYAL BAKIM

HEMŞİRELİKTE UZMANLIK ALANLARI: ACİL HEMŞİRELİĞİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HEMŞİRELİKTE UZMANLIK ALANLARI: ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ HEMŞİRELİĞİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

HEMŞİRELİKTE UZMANLIK ALANLARI: KADIN HASTALIKLARI SEMPOZYUMU

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Temsilcilikleri tarafından düzenlenen etkinliğimizin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Yozgat Bozok Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen ''Yoğun Bakım Hemşireliği'' etkinliğimiz.

HEMŞİRELİKTE MESLEKİ BİRLİKTELİK

HEMŞİRELİK GELİŞİM KONFERANSI

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Hitit Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen ''Hemşirelik Gelişim Konferansı'' etkinliğimiz.

MAKALE TOPLANTILARI

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu On Dokuz Mayıs Üniversitesi Temsilciliği tarafından düzenlenen makale toplantılarımız.

TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU İŞBİRLİĞİ İLE YAPILAN ETKİNLİKLER

12-18 MAYIS HEMŞİRELİK HAFTASI (2021)

Türk Hemşireler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi 12 Mayıs Hemşireler Günü Programında ''Covid-19 Pandemi Sürecinde Hemşirelik: Türkiye panelinde Öğrenci Hemşire Gözüyle oturumunda Covid-19 pandemi sürecinde hemşirelik öğrencilerinin yaşadığı sorunlar ve sorunlara yönelik çözüm önerileri sunumu gerçekleştirildi.

19. ULUSAL HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ KONGRESİ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Genel Yönetim Kurulu üyeleri ''Hemşirelik Eğitim Süreçlerinde Yaşanan Sorunlar Nelerdir? Yenilikçi Yaklaşımlar ve Beklentiler Neler Olmalıdır?'', ''COVID-19 Sürecinde Hemşirelik Öğrencisi Olmak'', ''THDÖK Tanıtım Sunumu'' konularında sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

1. ULUSLARARASI EGE HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİ KARİYER SEMPOZYUMU

Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesinin düzenlemiş olduğu 1.Uluslararası Ege Hemşirelik Öğrencileri Kariyer Sempozyumu Hemşirelikte Güç Birliği oturumunda THD ve THDÖK hakkında bilgilendirme, THDÖK faaliyetleri, hemşirelikte mesleki örgütlenmenin önemi üzerine sunumuzu gerçekleştirdik.

PANDEMİ SÜRECİNDE HEMŞİRELERİN SORUNLARI VE HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİNİN TALEPLERİ

Medikal Akademi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin tekrarına buradan ulaşabilirsiniz.

KADİM YOL ARKADAŞLIĞI: HEMŞİRELER VE DOKTORLAR

Toplum Ruh Sağlığını Geliştirme Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinliğin tekrarını buradan izleyebilirsiniz.

TÜRK HEMŞİRELER DERNEĞİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYAL ETKİNLİKLER

"Yeşilin Başkenti Projesi" kapsamında  Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ailesi olarak ağaç dikimine katkıda bulunduk.

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Genel Yönetimi olarak Ankara'da bulunan üniversite temsilcilerimiz ile bir araya geldik.

HEMŞİRELİĞİ HEMŞİRELER ÖĞRETİR

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu'nun hedeflerinden biri, tüm hemşirelik öğrencilerinin lisans düzeyinde nitelikli hemşirelik eğitiminin alınmasını sağlamaktır. Nitelikli eğitimin en büyük gereklerinden birisi de hemşirelik eğitiminin hemşirelik alanında uzmanlaşmış kişilerce verilmesidir. Pek çok okulda alan dışı akademisyen alımları, kişiye özel kadrolar açılması gibi durumlarla karşılaşılmıştır. Biz THD ile birlikte bu durum ile mücadele ediyoruz, gerekli hukuki girişimleri sağlıyoruz.

BASINDA BİZ

Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu ekibi olarak, Hürriyet gazetesine verdiğimiz röportaj Hürriyet Pazar ekinde yayımlandı.
Habere buradan ulaşabilirsiniz.

Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber'e Türk Hemşireler Derneği ve Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu olarak, Prof. Dr. Sevilay Şenol Çelik, Kağan Arslandoğmuş ve Özlem Aleyna Arslan aracılığı ile, Covid-19 sürecinde uzaktan eğitimden dolayı yaşadığımız sorunları anlattık. Bu sorunların bir an önce bitebilmesi için aşılama talebimizi dile getirdik.

Habere buradan ulaşabilirsiniz.

Türk Hemşireler Derneği 54. Dönem Genel Merkez Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Azize Atlı Özbaş Kanal33'ün Memleket Meseleleri programında hemşirelerin yaşadığı sorunlara değindi. 3 başlık altında paylaştığımız bu programa aşağıdan ulaşabilirsiniz.

''THD'nin Tarihçesi''

''Pandemi'de Hemşirelerimizin Yaşadığı Zorluklar''

''THD'nin Sağlık Bakanlığı'ndan ve Hükümetten Beklentileri''

''Atama bekleyen 100bini aşkın hemşiremiz var.''

Türk Hemşireler Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Sevilay Şenol Çelik 12 Mayıs Hemşireler Günü kapsamında İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına konuk oldu. Programda Covid-19'un meslek hastalığı sayılmasından, hemşirelerin maaşlarının açlık sınırında olduğundan, hastanelerdeki hemşire açığından, yoğun bakım hemşirelerinin sayıca yetersizliğinden, 100bine aşkın atama bekleyen hemşirelik mezunu olduğundan ve hemşirelerin yaşadığı pek çok sorunlara değinildi.

İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu dönemde yaptıklarımızın bir özetini sizlerle paylaştık. Bizler, hemşirelikte mesleki örgütlenme bilincini öğrencilik yıllarında kazanmaya çalışan ve bunu yaymaya çalışan, mesleğimizi bir adım ileri götürme dürtüsünü içimizde taşıyan Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu Ailesiyiz. 10. Dönemde bu yolda emek vermiş herkese teşekkür ediyor ve yeni bir döneme, 11. Döneme başlıyoruz. Bu yolculuğumuza da tüm hemşirelik öğrencilerini davet ediyoruz. Unutmayın ki siz yoksanız bir kişi eksiğiz...

Instagram: thd_ok

Twitter: thd_ok