2023 Yılı Bölüm Birincilerine Ücretsiz Üyelik Hakkı

14 Haziran, 2023

Değerli Dekanlar, Müdürler ve Bölüm Başkanları

Türk Hemşireler Derneği olarak genç ve başarılı meslektaşlarımızın derneğin faaliyetlerine katılması, derneğin tanıtılması ve dernek üyeliğinin özendirilmesi amacıyla, tüzüğümüzde yer alan üye olma şartlarını taşıyan ve belgelendirilmek şartı ile 2022-2023 eğitim öğretim yılında, hemşirelik programını birincilikle bitirmiş olan meslektaşlarımıza,  mezuniyetten sonraki 2 ay (60 gün) içerisinde başvurulması şartıyla, derneğimize bir yıl süre ile ücretsiz üyelik başvurusunda bulunma hakkı verilmesine oy birliği ile karar vermiş bulunmaktayız.

İlgili kararımızın mesleğimiz adına örgütlenme kapsamında olumlu bir ivme getireceğini düşünmekte ve kararımızın öğrencilerinize duyurulması konusunda desteklerinizi beklemekteyiz.

Talep etmeniz durumunda mezuniyet töreninde/düzenlenecek herhangi bir törende ilinizde bulunan bir dernek yetkilimiz meslektaşımızın adına özel düzenlenecek teşekkür belgesi ile birlikte gerekli dokümanların yer aldığı bir dosyayı teslim edebilecektir.

Bilgi Notu: Bahsi geçen şartları sağlayan mezunların, şubelerimizin olduğu illerde il şubesine giderek üye kayıt formunu doldurması, bir adet vesikalık fotoğraf ile birlikte birincilik belgesini ibraz etmesi; şubemizin bulunmadığı illerde ise www.thder.org.tr/kayit-ol adresindeki üyelik formunu doldurması, fotoğrafını yüklemesi, dekont istenen kısma birincilik belgesini yüklemesi gerekli ve yeterlidir.

Türk Hemşireler Derneği