Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Enfeksiyon Kontrol Kurulu

17 Eylül, 2019

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Enfeksiyon Kontrol Kurulu, ICPIC tarafından yenilikçi yöntemlerle hasta güvenliğini geliştirmek için el hijyeni faaliyetinde bulunan ve hastane enfeksiyon oranlarını düşüren hastaneler arasında iki yılda bir yapılan "El Hijyeni Mükemmeliyet Yarışması"nda ödüle layık görülmüştür.

Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu Mehmet Sait Uyanık'ın da katıldığı törende ödülü, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe ile çalışmada görev alan Enfeksiyon Kontrol Hemşireleri Dilek Altun ve Safiye Taşgın almıştır.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Enfeksiyon Kontrol Kurulu Hemşirelerini ve bu süreçte çalışmalarına destek veren tüm ekibi, bu güzel ve gurur verici çalışmalarından dolayı tebrik eder, ülkemizin uluslararası alanda temsil edilmiş olmasının onurunu bize yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Meslektaşlarımızın bu başarısı mesleğimizin gelişimi ve gelecekteki yeri adına da ümit vericidir. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

THD Genel Merkez